wordt actief site

   home 

blog wordt actief

 

 

Wordt actief :

Is een project met als doel mensen te helpen met goede voeding en hun gezondheid.

 

Onze missie :

Wij willen mensen met hun gezondheid helpen met behulp van 100 % natuurlijke producten zonder bijwerkingen

 

Onze visie:

Ons menselijk lichaam is een ongelooflijk technisch vernuft met een enorm herstellend vermogen. Voorwaarde is dat het op de juiste wijze wordt verzorgd met goede voeding en beweging.

Noni juice:

Wij zijn wij via via in aanraking gekomen met een natuurproduct, de noni-juice. Door persoonlijke ervaringen stonden wij open voor homeopathie. In de loop der jaren zijn wij steeds kritischer geworden qua medicijngebruik. Wij zijn er stellig van overtuigd dat er veel mensen baat zullen hebben bij onze producten.

 

Wat heb je er aan :

Onze noni juice is 100 % natuurlijk en zonder bijwerkingen.

De juice is een ideale bron van mangaan, een sporenelement wat cellen beschermt tegen oxidatieve schade. Tevens draagt het bij aan het onderhoud van het skelet en het ondersteunt de stofwisseling.

Voor optimaal resultaat raden wij aan dat u 60ml per dag drinkt.

Eeuwenoude tradities en moderne wetenschap bevestigen beide de kracht van noni. Een absolute aanrader voor iedereen die zijn algehele gezondheid wil ondersteunen.

 

Geef het de kans :

Of het bij jou werkt, kan niemand van te voren zeggen. Ieder mens is verschillend. Geef het 90 dagen de kans.

Ons lichaam vernieuwd zich gemiddeld elke 90 dagen op celniveau. Door het 90 dagen te gebruiken, heeft lichaam de kans het geheel in zich op te nemen, dus met maximale resultaat

 

Wij zijn er van overtuigd dat je leven er over 90 dagen heel anders uit kan zien.

 

Project Wordt-actief = Doe mee:

Dit is een Gratis project om je volledig te informeren .Je krijgt 5 dagen een email met video / ebook, uitnodiging webinar en uitleg 90 dagen garantieplan.

 

Doorsturen :

Als jij dit  bericht waardevol vindt, dan zou ik het leuk vinden als je dit doorstuurt naar al je vrienden /  kennissen.

 

Facebookgroep Team Noni :

In deze besloten groep vertellen gebruikers van deze noni juice over hun ervaringen. En wat onze juice voor hen heeft gedaan.

Kijk hier naar de https://www.facebook.com/groups/teamnoni

 

Team Wordt-actief

Joop Kamperman

unsubcribe