minderpijn.info fb

   home 

op weg naar minder pijn

 

 

 

Hulp bij Migraine               

Migraine is een ernstige vorm van hoofdpijn. De oorzaak is vaak een vaatprobleem. De pijn is meestal het ergst aan de zijkanten van het hoofd. Migraine kan zich ook aan 1 kant van het hoofd voordoen.

PDF Migraine: 

Om je een idee te geven wat mensen met migraine beleven, hebben wij een korte pdf gemaakt. Deze kun je hier downloaden ;
 
 
 
 
 
Zijn dit jouw ervaringen ?  :
  • de neuroloog schrijft alleen maar medicijnen voor die ook niet altijd helpen.
  • Je zit vast in een eindeloze spiraal en je zou daar zo graag uit willen komen.
  • Je wilt zo graag een oplossing voor de migraine vinden
  • Je bent al talloze keren door de mallemolen geweest.
    Mensen die alternatieve geneeswijzen met hoongelach naar het land der fabelen verwijzen,hebben makkelijk praten.
  • Je vraagt je weleens af of ze niet ook voor de bijl zouden gaan
  • als ze zélf hadden geleden aan een alles ontwrichtende kwaal.
  • Als ze jarenlang medicatie hadden geslikt die hen zwaar, suf en libidoloos maakte, maar die de ziekte niet wegnam.

 

Testimonials migraine

Jeanet :

Ik heb van kinds af aan al veel last van hoofdpijn/ migraine. Dan was het naar bed, licht uit en zo min mogelijk geluid. Soms duurde het wel 2 tot 3 dagen voordat de aanval over was.

Ik heb al heel veel geprobeerd. Heel vaak bij de huisarts, heel vaak in het ziekenhuis. Veel homeopathische middelen geprobeerd. Van allerlei pijnstillers geprobeerd maar die hielpen ook niet geweldig. Paracetamol hielp zo bij zo al niet. Ik zei al eet ik een heel doosje op, dan heb ik nog hoofdpijn. Ibuprofen hielp een beetje maar dan moest ik de 400mg nemen.

Van de huisarts kreeg ik zware pijnstillers voor de migraine. Maar die probeerde ik zo weinig mogelijk te nemen in verband met de bijwerkingen.Toen ik voor het eerst over deze juice hoorde dacht ik : ja dat zal wel. Ik had al zoveel geprobeerd. 

Vickie :

Toen ik voor het eerst begonnen met het drinken van deze juice wist ik echt niet wat ik kon verwachten. Ik wist gewoon dat mijn ouders met heel hun hart geloofden dat ze het meest prachtige product hadden gevonden.Ik was gediagnosticeerd met fibromyalgie en de pijn was een dagelijkse strijd voor mij. Ik had al jaren diverse soorten pijnstillers. Nu een jaar later, heb ik niet meer de strijd van de pijn van fibromyalgie zoals ik die vroeger had. Ik heb mijn ups en downs , maar ik heb geleerd om mijn dosering noni aan te passen als dat nodig is.Ook had ik last van slopende migraine/ hoofdpijn. Ik heb nog steeds af en toe hoofdpijn, maar bij lange na niet zo erg en dat was. En het wordt steeds minder en minder naarmate de tijd vordert.

Vickie

Isabel B :

Sinds 8 jaar drink ik regelmatig het eerst op de morgen deze juice en wil hem niet willen missen! Het effect op mijn algemeen welzijn is enorm.Mijn immuunsysteem is dus sterk verbeterd, heb ik meer energie voor de dag en de hele metabolisme in het lichaam werkt veel soepeler.De originele  Juice helpt me tegen mijn hoofdpijn. Dan laat ik elk half uur een klein slokje in de mond smelten en drink veel water. In de meeste gevallen is na 2 uur alles weer in orde en ik heb me geregenereerd.

Isabel B

Doe mee met  Hulp voor Minder Pijn

 

tekst garantie

 

Wat levert het je op?

Vinkje klein  Je leert wat  Minderpijn.info is

Vinkje klein  Wat onze juice voor je kan betekenen

Vinkje klein  Wat je mogelijkheden zijn met onze juice

Vinkje klein  Hoe je je dagelijkse pijn kunt verminderen / oplossen      

Vinkje klein  Dat je 90 dagen garantie hebt, dus niet goed = geld terug.

               

Ja Ik Doe  mee !

            slot banner

 

unsubcribe