minderpijn.info fb

   home 

 

eczeem

Eczeem ; oorzaken 

Mogelijke oorzaken van eczeem (o.a.):
- erfelijke aanleg (= atopisch of constitutioneel eczeem)

Overmatige reactie van het afweersysteem (= immuunsysteem) op bepaalde lichaamsvreemde (= allergische reactie) of lichaamseigen stoffen (= auto-immuunziekte) .

- herhaald contact met allergische stoffen (= allergisch eczeem), waaronder metalen ( = contacteczeem) en medicijnen of met licht (= fotoallergisch eczeem)

NB.
Bij erfelijk of aangeboren eczeem bestaat vooral overgevoeligheid voor allergische stoffen (= allergenen) in de lucht (= inhalatieallergenen) en de voeding (= voedingsallergenen).

Eczeem, behandeling

Mogelijke behandelingen van eczeem (o.a.):
- voldoende ontspanning en rust
- regelmatig bezoek aan strand, zeewater en zeelucht
- vermijden van droge lucht (CV!)
- vermijden van water op aangedane huid
- vochtig en vet houden van de huid door het gebruik van vette

    vocht-inbrengende crèmes en zalven

Bron :gezondheidsnet

Gebruikerservaringen :

eczeem :                

De laatste 4 jaar had Natascha 24 uur per dag jeuk krabben deed ze met ringen en kammen, en ze sliep 13 tot 16 uur per dag en was dan nog moe.

Haar bed lag elke morgen vol met huidschilfers, zo ook op banken en stoelen.  Stappen met vrienden lukte niet meer, daar had ze gewoon geen energie meer voor. 

In april 2007 vertelde mij iemand over  deze juice en wat de werking er van was. Ik heb een afspraak gemaakt en  ik hoopte dat onze dochter na alles en iedereen al bezocht te hebben en alles al geprobeerd te hebben,  nog voor 1 keer wilde luisteren.

Ze heeft geluisterd en is het gaan proberen.

Na 5 maand was haar huid rustig zonder vlekken en jeukvrij………..6 maanden later had ze haar energie weer terug.  Ze werkt nu 4 hele dagen als leidster op een kinderdagverblijf,  ze staat om 5.30 uur op en komt om 19.00 uur weer thuis. 

Maar ook wij als ouders  zijn ontzettend dankbaar want wij hebben ons kind weer terug.

    

                

Psoriasis :

Nisha had zware psoriasis op haar onderarmen. Ze hoorde via een vriendin van  deze juice en ging het drinken. Na 14 dagen merkte ze dat ze van de enorme jeuk af was. Na 2 maanden is ze het ook uitwendig gaan gebruiken .  Een verbandgaas doordrenkt met deze juice avonds op haar psoriasisplekken, folie er overheen en gaan slapen. De volgende dag bij het douchen spoelde delen vel van de plekken. Na 6 maanden was ze geheel psoriasis  vrij.

                          

                   

zware eczeem

Ik ben Monique .

Vanaf mijn derde levensjaar heb ik al eczeem aan mijn handen en soms op meer plekken op mijn lichaam. Mijn handen waren echter het ergste probleem. Vooral in het voorjaar leefde het heel erg op. Blaasjes, die openbarsten en een verschrikkelijke jeuk, kloven en bloedende wondjes en ontstekingen.

Mijn hele leven gebruik ik al in eerste instantie teerzalf, daarna de modernere cortisone achtige zalven.

Ik heb antibiotica, ontstekingsremmers voor de ontstekingen geslikt, die ontstonden als gevolg van wondjes bij het eczeem.

Ik ben de juice voor andere klachten gaan gebruiken maar dit was een heerlijk onverwacht resultaat.

Een familielid is gestopt na 4 maanden gebruik, door allerlei tegenwerking van haar familie.

De psoriasis was een stuk minder maar nog niet helemaal weg. Die is nu ook weer gewoon terug gekomen.

groetjes van Monique .

 

Wij zijn er van overtuigd dat uw leven er over 90 dagen heel anders uit kan zien.

garantielabel site Minderpijn.info

 

unsubcribe