minderpijn.info fb

   home 

astma bronchitis

 

Wat is astma?

Astma is een ontsteking van de longen. De ontsteking is bij astma blijvend. Dit betekent dat er altijd kleine ontstekingen zijn in de longen. Dit kan veel klachten veroorzaken.

Heeft uw arts u verteld dat u astma heeft? Dan herkent u vast de situatie dat uw longen soms erg gevoelig reageren op prikkels, zoals rook, uitlaatgassen, huisstofmijt of huisdieren. U kunt hierdoor benauwd worden of gaan hoesten. Als dit plotseling opkomt, noemen we dat een astma-aanval. Niet iedereen reageert op dezelfde prikkels en het verschilt per persoon hoe erg astma is. Er zijn verschillende soorten astma.

Astma-aanval: moeilijk ademen

Bij een astma-aanval gebeurt er van alles in de longen. Zodra ze geprikkeld worden door stoffen waar u gevoelig voor bent, zwellen de slijmvliezen in neus, keel en longen op. De slijmvliezen produceren meer vocht en slijm dan anders. De spiertjes die om de luchtwegen heen zitten, raken verkrampt en trekken samen. Ze maken de luchtwegen smaller. Ademen wordt moeilijker. De longen raken overvol met lucht, die niet genoeg ververst wordt. Al deze reacties samen vormen een astma-aanval. Bij een astma-aanval kunt u veel minder lucht in- of uitademen dan anders. Dit gevoel kan heel angstig zijn. Het is echter niet direct gevaarlijk.

Astma is blijvend

Astma geeft niet elke dag klachten. Toch is het een ziekte die niet over gaat. Dit komt doordat de longen bij astma altijd een beetje ontstoken zijn. Dat is niet hetzelfde als een longontsteking: bij een longontsteking zijn de longen meestal ontstoken door een bacterie. Een behandeling met medicijnen geneest de longontsteking vrij snel. Astmaklachten kunnen soms weken tot maanden aanhouden. Bijvoorbeeld na griep. Soms zijn er periodes waarin u weinig tot niets merkt van uw astma. Dan lijkt astma genezen, maar is het niet

Wat is acute bronchitis?

Acute bronchitis ontstaat vaak na een verkoudheid of griep. Het is een ontsteking van kleine vertakkingen in uw longen. U heeft last van een droge hoest, waarna u slijm ophoest. De acute bronchitis gaat binnen twee weken vanzelf weer over.

Als u inademt, stroomt er lucht via uw luchtpijp naar de kleine vertakkingen van uw longen. Die kleine vertakkingen noemen we de bronchiën. Daarna gaat de lucht naar de longblaasjes. Deze zorgen ervoor dat de zuurstof uit de lucht in uw lichaam opgenomen wordt. Soms komen er bacteriën of virussen in de bronchiën terecht. Ze veroorzaken daar een ontsteking. Dit wordt acute bronchitis genoemd. Lees meer over hoe uw longen werken.

Wat is bronchitis?

Bij bronchitis is de wand van de bronchiën ontstoken. U hoest en haalt moeilijker adem. Er zijn twee soorten: acute en chronische bronchitis.

Bij acute bronchitis ontstaat de ontsteking van de bronchiën na een verkoudheid of griep. Deze ontsteking gaat na een tijdje weer over.

Bij chronische bronchitis bent u niet eerst grieperig of verkouden geweest. Bij chronische bronchitis merkt u dat het soms even wat beter gaat, maar dat het hoesten weer terugkomt. De ontsteking is blijvend.

Waarom hoest u slijm op?

Bacteriën en virussen kunnen ervoor zorgen dat u een verkoudheid of griep krijgt. Soms komen deze ziekteverwekkers in uw bronchiën terecht en zorgen daar voor een ontsteking. Als dat gebeurt heeft u een acute bronchitis. Uw lichaam probeert dan proberen de bacteriën en virussen op te ruimen. Dat doet uw lichaam door slijm aan te maken. Met hoesten verwijdert u het slijm uit uw longen. Hoesten is vervelend maar wel goed. Met hoesten maakt uw lichaam uw longen schoon.

FEITEN OVER ACUTE BRONCHITIS

Elk jaar krijgen 235.000 mensen acute bronchitis.

Acute bronchitis wordt veroorzaakt door een virus of bacterie

Andere vormen van bronchitis

Er zijn drie vormen van acute bronchitis. Die verschillende vormen zijn vooral de plaats waar de ontsteking zit.

* Acute bronchitis is de meest voorkomende vorm. 

* Acute bronchiolitis, hierbij zijn uw bronchiolen ontstoken. Dat zijn de kleinste vertakkingen van uw longen.

* Acute tracheïtis, hierbij is uw luchtpijp ontstoken.

Bron : Longfonds

Gebruikerservaring : Astma

Van Maria :Verslag over mijn ervaring als een gebruiker met "allergische astma"

Toen ik ongeveer 9 jaar oud was, begonnen mijn problemen met astma. Onze huisarts pompte me vol met cortisone , wat werd beschouwd als een wondermiddel. Mijn moeder trok me van arts tot arts, zelfs een arts die gespecialiseerd  was in acupunctuur. De tijd verstreek en elk jaar tussen mei en september, kreeg ik mijn astma. Hierdoor dachten de artsen  dat het een allergische astma zou zijn. In de daaropvolgende allergie testen, bleek dat ik een allergie had voor grassen en granen.

Nu woonden wij midden in de natuur, waar alles in de zomer vol staat met grassen en granen. Meteen  ik mocht  in de zomer niet aan een sport meedoen van de school , niet zwemmen of gymnastiek.

Na school  had ik zelfs een opleiding tot machinist  moeten annuleren omdat het bedrijf  bang was dat ik te veel ziekteverzuim in de zomer zou hebben . In de jaren 92, 93 en 94, belandde ik in de zomer in het ziekenhuis, omdat de astma-aanvallen zo sterk waren , dat ik per ambulance  moest worden genomen

In de zomer van 2002 waren het er zelfs 40 dagen dat ik door mijn astma niet kon werken. In de winter 2002 - 2003, ik hoorde over dit product. Wat dit gedaan met mijn lichaam is gewoon geweldig!

• Ik heb geen hoofdpijn sinds ongeveer 9 maanden.

• Ik hoef geen enkele dag meer te missen op mijn werk omdat mijn astma bijna weg is

• Ik kan veel beter concentreren

• Ik heb veel evenwichtiger geworden.

Maria.

Kort verslag van mijn ervaring als gebruiker

Toen ik voor de eerste keer over dit  hoorde in het voorjaar van 2000, was ik erg sceptisch. Want ik heb een aantal "grote “in het verleden gezien en gehoord  ; super; laatste; fantastisch; unieke en altijd de allerbeste producten. Maar ik was nieuwsgierig . Ik hoorde van mensen die positieve ervaringen opgedaan  hadden met dit . Nou ik had besloten om dit wonderbaarlijke elixer zelf te proberen.

Ik nam 2x daags 60 ml

*  Epileptische aanvallen verlicht en verbeterde van tijd tot tijd.

*  Ik heb geen astmasymptomen meer vandaag !!

*  Het artrose - pijn in de knieën werden langzaam maar zeker steeds minder. Ik ben nu pijnvrij Tot slot, ik was bijna volledig verlost van de psoriasis. Ik was daarvoor 2 jaar lang behandeld zonder enig succes.

Mijn conclusie:

Sinds ik  dit drink, had ik geen kou, geen koorts, hoesten of andere griepachtige verschijnselen meer en voel me helemaal gelukkig en tevreden.  Mijn kwaliteit van leven aanzienlijk toegenomen. Het geeft me ook plezier om andere mensen te helpen.

Rainier

Onze ervaringen

Mijn zoon lijdt van jongs af aan een zeer sterke migraine. Sinds hij dit drinkt  dit is sterk afgenomen. Het komt niet meer zo vaak en zo sterk voor.Onze jongste zoon heeft last van zijn geboorte bronchitis. Zijn leven werd in de eerste zeven jaar beheerst door alleen maar spuiten en zeer sterke medicijnen, omdat hij leed aan een constante kortademigheid.

Artsen en professoren waren machteloos. Zijn bronchiën waren herhaaldelijk verstopt en door het gebruik van de tabletten en spuiten braakte hij veel slijm . Het immuunsysteem was volledig verzwakt .

Omdat hij nu deze juice  drinkt zijn deze bronchiale en astmatische aanvallen steeds zeldzamer.

Herman , augustus 2001

Infecties van de bovenste luchtwegen - bronchitis. Diagnose: psychosomatische aandoeningen

Voortdurend getroffen door infecties van de bovenste luchtwegen, kreeg hij veel te veel antibiotica om de infectie te stoppen. De gevolgen waren diarree , dat herhaaldelijk terugkeerde. Hij heeft 16 jaar soms meer en soms minder daaronder te lijden.

De sterke bronchitis met een resultaat van ernstige ondergewicht. Studies in verschillende pediatrische ziekenhuizen waren ook niet succesvol. De hele familie was aan het eind en we hadden de diagnose met de opmerking: ... zo moe.

Voordat Tobias zelf ging naar de dagelijkse schooldag, bracht hij een half uur op het toilet. In juni 2000 onderging Tobias nogmaals een grondig onderzoek. Gastroscopie en endoscopie. De diagnose was: psychosomatische aandoeningen. Tobias woog slechts 37 kg bij een grootte van 168 cm.

In augustus 2000 nam Tobias deze juice. De diarree stopte onmiddellijk. Zijn kracht groeide van dag tot dag. De academische prestaties, met name in de zwakste specialisten - wiskunde - waren enorm. Elke dag ontdekte hij nieuwe vaardigheden bij zichzelf .

Elke ochtend op een lege maag een glas vol . Dit heeft een hele nieuwe mens van onze zoon gemaakt. We zijn onuitsprekelijk dankbaar voor de aanbeveling .Heel erg bedankt voor de prachtige gift.

Andrea  

 

               

Bronchitis

Ik had al jaren rugpijn, hoofdpijn en bronchitis. We wisten  op dat moment niet of  deze  juice in  werkelijkheid ons kon helpen.. We twijfelden niet lang en kochten ons  een doos . Ik begon gelijktijdig met 2x30 ml per dag te drinken.

Na ongeveer een half jaar  was pijn in de cervicale wervelkolom verdwenen. Na ongeveer 1 jaar was pijn in de thoracale en lumbale wervelkolom 2/3 minder. Maar de hoofdpijn en maagproblemen  behoorden als snel  tot verleden.

Ik gebruikte om 2x medicijnen  via mijn huisarts vanwege mijn chronische bronchitis. Sinds ik  dit   drink is dat helemaal verdwenen. Ik heb geen haaruitval en broze nagels niet meer.

Frans.

Fibromyalgie, hoofdpijn, chron. Bronchitis, hypertensie

Mijn ervaringen , bijna niet te geloven maar waar!

Ik ben een vrouw  van 54 jaar. Na een paar jaar toen begon mijn beproeving. Het begon met pijn in de rug, toen ging het verder met pijn in mijn knieën. Mijn baan  kon ik niet meer houden vanaf dat moment. Daarna  begon  de pijn in de rechter schouder ongeveer 3 jaar geleden. Ongeveer een jaar geleden begonnen met het zelfde dilemma met de linker schouder.

Op een dag mijn dochter kwam naar me toe met een Info - Boekje . Dus begon ik met het sap op 02 01.2000.

Vandaag voelde ik me zo goed dat ik zonder pijn  de ramen heb gelapt . Ook heb ik de gordijnen gewassen en weer opgehangen en dat allemaal zonder pijn. De pijn was vroeger mijn grootste probleem. Drie jaar alleen pijn bij elke beweging.

Sinds ik dit drink is de fibromyalgie (een soort reuma)  in veel botten - en gewrichtspijn  verdwenen. Hoofdpijn is ook verdwenen .  De chronische bronchitis  is bijna verdwenen

Ik ben evenwichtig, vrolijk en vol energie. Ik zou het liever uit willen  schreeuwen naar de wereld.

Anna  .

Kort verslag van mijn ervaring als gebruiker

Tijdens een reis naar het buitenland, kreeg ik een ernstige griep met chronische bronchitis. Een constante hoest die  4 weken duurde Mijn lichaam verzwakte erg. Mijn ouders bezochten me en brachten me een fles  .

Ik besloot het te gaan drinken. Al op de 3e dag merkte ik dat ik veel meer energie en vitaliteit had.   Een ander positief effect was dat ik minder prikkelbaar was, meer energie  had en dat mijn welzijn aanzienlijk was verhoogd.

Een vergeten pijn - als gevolg van een ernstig ski-ongeluk  waardoor  ik voortdurende problemen in de schouder en bovenarm omgeving had. Ik was zo aan gewend  aan de pijn dat ik niet meer merkte dat ik plotseling geen pijn  had bij het tillen. Ik ben nu helemaal vrij van klachten.

Arthur.

 

Verslag over onze ervaring als gebruikers :

Jarenlang heb ik in het voorjaar gevochten tegen een graspollenallergie.

2-3 keer per jaar had ik een ernstige Bronchitis . Dit werd altijd behandeld met cortison. Mijn algemene welzijn is verbeterd sinds het drink. Dit betekent dat ik ben gewoon beter in vorm en mentaal stabiel. De bronchitis is verdwenen.

Het werkte voor mij, waarom probeert het zelf niet......!?!

Maria

Voor mij, de bronchiën niet in orde

  

Zelf had ik een zeer sterke bronchitis . Traplopen was een ramp. Ik had  bijna geen adem. Als ik ging naar bed 's nachts, begonnen mijn bronchiën te fluiten en rammelen.

Sigrid

 

              

unsubcribe