minderpijn.info fb

   home 

minderpijn.info fb

Minderpijn. info :

Even de pijn vergeten ! 

Wat zou dat geweldig zijn. Maar chronische pijn  komt voor bij meer dan 2 miljoen Nederlanders. Het gaat daarbij om alle vormen van pijn die langer duren dan drie maanden. Het haalt je leven compleet overhoop. Je wilt nog zoveel, maar kan het vaak niet meer. Het is voor de buitenstaander niet zichtbaar wat veel onbegrip met zich meebrengt. Dat maakt mensen verdrietig en depressief.

Chronische pijn wordt bij tal van indicaties vastgesteld. Vaak is pijn de hoofdaandoening, soms een bijkomende klacht, heel vaak de meest invaliderende factor. Veel patiënten met chronische pijn zijn niet of minder goed in staat om arbeid te verrichten, wat direct de leefsfeer en eigenwaarde raakt.

Wat fijn veel minder pijn

Uit onderzoek van de Universiteit van Metz in 1991 blijkt dat de noni 75 % van de werking van morfine kan bereiken. Dus veel minder pijn. Dit onderzoek werd verricht, toen noni nog niet op de markt te koop was. Dus er was geen invloed van een producent.

Ervaringen Chronische pijnen : even een paar voorbeelden :
 
Migraine:
Ik heb van kinds af aan al veel last van hoofdpijn/ migraine. Dan was het naar bed, licht uit en zo min mogelijk geluid. Soms duurde het wel 2 tot 3 dagen voordat de aanval over was . Lees haar hele verhaal na inloggen.
Jeanet
 
Fibromyalgie
Ik was gediagnosticeerd met fibromyalgie en de pijn was een dagelijkse strijd voor mij. Ik had al jaren diverse soorten pijnstillers.
Lees haar hele verhaal na inloggen.
Vicky
 
Chronische pijn:
Ik had vooral last van overgangsklachten (slecht slapen, zweten en wisselende stemmingen) chronische schouderklachten en migraine.
Lees haar hele verhaal na inloggen.
Gerda
Fibromyalgie:
Het begon 22 jaar geleden met pijn in de rug ,toen al begonnen met diclofenac .maar de eerste erge pijn begon 11 jaar geleden in mijn schouders ,dacht een ontsteking .
Lees haar hele verhaal na inloggen.
Sjaan
            
                                                 
 
 

team noni

Facebookgroep Team Noni : 

Een groep waar ervaringen worden gedeeld. Deze is bedoeld   voor o.a. mensen met chronische pijnen, zoals reuma, fibromyalgie, migraine,   artrose en nog veel meer. In deze groep vertellen gebruikers van deze noni juice over hun ervaringen 

                             
  
 
            garantielabel site Minderpijn.info

      

                                             

unsubcribe